Kwaliteitsproducten van A-merken, dat is waar wij voor staan.
Wij doen enkel zaken met hoogwaardige Europese fabrikanten.
U wilt kunnen zien dat u altijd dezelfde kwaliteit geleverd krijgt, daarom werken wij niet met eigen private labels maar zijn wij transparant over het fabrikaat.

Alfagomma

Bent u op zoek naar een geschikte industrieslang of een rubberen hydrauliekslang? Bij Slangen Service Span Someren vindt u onder andere industrieslangen of een rubberen hydrauliekslangen van het hoge kwaliteit Alfagomma.

Lees meer

Contitech

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte slang voor uw bedrijf of uw volgend project, zit u bij Slangen Service Span Someren goed. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende slangen, zo ook van Contitech die in veel verschillende (kritische) bedrijfstakken worden gebruikt.

Lees meer

Merlett

Bent u op zoek naar geschikte chemieslangen of mestslangen? Dan bent u misschien wel op zoek naar de slangen van Merlett. Het assortiment van Merlett is zeer uitgebreid, van eenvoudige tot technisch zeer veeleisende slangen. Daarnaast is Merlett momenteel de marktleider op het gebied van kunststof slangen, zo weet u zeker dat u een geschikte en kwalitatief goede slang vindt.

Lees meer

Trelleborg

Trelleborg Fluid Handling Solutions is een zeer hoog aangeschreven slangenproducent, met meer dan 1000 medewerkers en het hoofdkantoor gevestigd in Frankrijk.

Lees meer

Tubi Gomma Torino

Tubi Gomma Torino is een middelgrote fabrikant van rubber industrieslangen en is al meer dan 60 jaar in de markt actief.

Lees meer

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×