Kwaliteitsproducten van A-merken, dat is waar wij voor staan.
Wij doen enkel zaken met hoogwaardige Europese fabrikanten.
U wilt kunnen zien dat u altijd dezelfde kwaliteit geleverd krijgt, daarom werken wij niet met eigen private labels maar zijn wij transparant over het fabrikaat.

Alfagomma

Alfagomma is een Europese producent van industrieslangen, maar daarnaast ook onze vaste leverancier voor al onze rubber hydrauliekslangen, koppelingen en pershulzen.

Lees meer

Contitech

Contitech is onderdeel van de Duitse Continental groep. De divisie Fluid Technology staat voor de productie van hoogwaardige industriële rubber slangen.

Lees meer

Merlett

Merlett, sinds 2019 onderdeel van Continental, is Europees marktleider op gebied van kunststof slangen, ook wel thermoplastische slangen genoemd. Het programma van Merlett is zeer uitgebreid, van eenvoudige tot technisch zeer veeleisende slangen.

Lees meer

Trelleborg

Trelleborg Fluid Handling Solutions is een zeer hoog aangeschreven slangenproducent, met meer dan 1000 medewerkers en het hoofdkantoor gevestigd in Frankrijk.

Lees meer

Tubi Gomma Torino

Tubi Gomma Torino is een middelgrote fabrikant van rubber industrieslangen en is al meer dan 60 jaar in de markt actief.

Lees meer

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×