zec-logo

Zec

Bent u op zoek naar de juiste slang voor uw bedrijf of project? Dan bent u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan slangen, waaronder die van Zec. Deze slangen worden veelvuldig gebruikt in diverse bedrijfstakken.

Zec is een Europese producent van thermoplastische tubing en slangen voor lage, midden, hoge en zeer hoge druk applicaties. Zec behoort in haar marktsegment tot de grootste producenten ter wereld. Zec produceert een zeer breed pakket aan slangen en tubing, van 2 t/m 40mm, met werkdrukken van 0 tot 1280 bar en voor extreme temperaturen van -200ºC tot +260ºC. Maar het maakt niet uit naar welke soort slang of tubing op zoek bent, bij Slangen Service Span Someren vindt u de juiste slang van Zec.

Als u op zoek bent naar geschikte slangen voor uw bedrijf, kunt u contact opnemen met de specialisten van Slangen Service Span Someren. Ons assortiment is uitgebreid en wij vertellen u graag meer hierover. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste Zec slangen voor uw behoeften.

Het ruime aanbod Zec slangen

Wanneer u op zoek bent naar de juiste slang of tubing van Zec, zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse Zec slangen en tubing in ons leveringsprogramma. De thermoplastische tubing en slangen zijn voor vloeistoffen en gassen, welke worden gebruikt in diverse industrieën en voor diverse toepassingen, zoals hydrauliek, pneumatiek, automotive, voedingsmiddelen, rioolreiniging, maritiem, petrochemie, etc. Bent u op zoek naar een andere soort slang of tubing? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Waarom Slangen Service Span Someren

Als u op zoek bent naar de juiste slangen voor uw bedrijf, zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten slangen, zoals waterslangen en chemieslangen van Zec. Maar wij hebben niet alleen producten van Zec, maar ook bijvoorbeeld:

Naast een ruim assortiment aan kwalitatieve slangen zijn service en kwaliteit zeer belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Wij hebben ervaren medewerkers met technische kennis die u graag helpen bij vragen of problemen. Wij geven zelfs bij u op locatie advies over welke producten u nodig hebt.

Neem contact met ons op

Producten

  • Power hydraulics +700 bar
  • R7 & R8 hydrauliekslangen
  • PU / PE / PA tubing
  • Rioolslangen
  • Verfspuitslangen
  • Remleiding DIN74324

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×