contitechlogo

Contitech

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte slang voor uw bedrijf of uw volgend project, zit u bij Slangen Service Span Someren goed. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende slangen, zo ook van Contitech die in veel verschillende (kritische) bedrijfstakken worden gebruikt.

Contitech is onderdeel van de Duitse Continental groep. De divisie Fluid Technology binnen Contitech staat voor de productie van hoogwaardige, industriële rubber slangen. Contitech is, buiten de bandenindustrie, de grootste producent van rubber. Contitech slangen staan bekend om een zeer hoog kwalitatief level. Hierdoor kunnen deze slangen ook veel in kritische bedrijfstakken ingezet worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie en olie-industrie.

Dus als u op zoek bent naar een geschikte slang voor uw bedrijf, neem contact op met de specialisten van Slangen Service Span Someren. Wij hebben een ruim assortiment waar wij u graag meer over vertellen, dus neem gerust contact met ons op en wij helpen u zodat u eindigt met de juiste slangen van Contitech.

Neem contact met ons op

Producten

  • Water- en drinkwaterslangen
  • Foodslangen
  • Stoom- en reinigingsslangen
  • Persluchtslangen
  • Multi purpose slangen
  • Chemie- en tankslangen

Contitech slangen staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Contitech is een van de grootste en meest gewaardeerde merken wanneer het aankomt op rubberen slangen. Ze hebben dan ook al vele jaren ervaring. De diverse slangen van Contitech kunnen in verschillende bedrijfstakken ingezet worden, dus als u benieuwd bent naar welke slang u nodig heeft neem dan zeker contact met ons op. Wij hebben diverse soorten Contitech slangen in ons leveringsprogramma. Denk bijvoorbeeld aan Aquapal, Trix Rotstrahl, Collector en Blaudieck. Maar ook Trix Multi-food, Dampf Trix, Trix verfspuitslang en Unitrix behoren tot ons leveringsprogramma. Een ruime keuze dus wanneer u op zoek bent naar een geschikte Contitech slang.

Waarom Slangen Service Span Someren

Als u op zoek bent naar de juiste slangen van Contitech voor uw bedrijf, zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten slangen zoals bijvoorbeeld reinigingsslangen en chemieslangen van Contitech. Maar wij hebben niet alleen producten van Contitech, maar ook bijvoorbeeld:

Naast een ruim assortiment aan kwalitatieve Contitech slangen zijn service en kwaliteit zeer belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Wij hebben ervaren medewerkers met technische kennis die u graag helpen bij vragen of problemen. Wij geven zelfs bij u op locatie advies over welke producten u nodig hebt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×