dab-logo

DAB Pumps

Bent u op zoek naar de juiste pompoplossingen voor uw bedrijf of uw volgende project? Dan zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan pompen van producent DAB, zo weet u zeker dat u de juiste pompoplossing vindt.

Pompen producent DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van water. En bij ons vindt u verschillende soorten DAB pompen zoals beregeningspompen en dompelpompen, maar ook onderbrekingsinstallaties en expansievaten van DAB behoren tot de mogelijkheden.

Dus als u op zoek bent naar de juiste pompoplossingen voor uw bedrijf, zit u bij Slangen Service Span Someren goed. Wij hebben een ruim assortiment waar wij u graag meer over vertellen, dus neem gerust contact met ons op en wij helpen u zodat u eindigt met het juiste product van DAB voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Producten

  • Beregeningspompen
  • Zelfaanzuigende pompen
  • Centrifugaalpompen
  • Dompelpompen
  • Onderbrekingsinstallaties
  • Membraan & expansievaten

DAB Pumps staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Pompen producent DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van water. DAB levert pompen en technische oplossingen voor woon- en bedrijfsgebouwen, agrarische industrie en irrigatie toepassingen. DAB heeft haar oorsprong in Italië, met het hoofdkantoor in Mestrino, maar is een wereldwijde speler die bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid.

DAB biedt pompoplossingen voor het opvoeren van grondwater voor landbouw- en irrigatie toepassingen. Betrouwbare dompelpompen en motoren van hoge kwaliteit, met daarnaast een focus op een zo efficiënt mogelijk energiegebruik. DAB levert een breed assortiment om te voldoen aan elke vraag. Neem contact met ons op voor het complete programma van DAB.

Waarom Slangen Service Span Someren

Als u op zoek bent naar de juiste pompoplossing van DAB pumps voor uw bedrijf, zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten pompen maar ook bijvoorbeeld expansievaten van DAB kunnen wij leveren. Maar wij hebben niet alleen de juiste producten van DAB, zo beschikken wij ook over:

Service en kwaliteit zijn zeer belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Wij hebben ervaren medewerkers met technische kennis die u graag helpen bij vragen of problemen. Wij geven zelfs bij u op locatie advies over welke producten u nodig hebt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×