trelleborg-logo

Trelleborg

Bent u op zoek naar de juiste slang voor uw bedrijf of project? Dan bent u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan slangen, waaronder die van Trelleborg. Deze slangen worden veelvuldig gebruikt in diverse bedrijfstakken.

Trelleborg Fluid Handling Solutions is een zeer hoog aangeschreven slangenproducent, met meer dan 1000 medewerkers die wereldwijd werken aan de hoge kwaliteit waar Trelleborg om bekend staat. De slangen van Trelleborg zijn gebaseerd op geavanceerde polymere technologie en worden geproduceerd in Frankrijk, Spanje, Zweden en Brazilië. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar slijtvaste slangen, chemieslangen of een andere soort slang, bij Slangen Service Span Someren vindt u de juiste slang van Trelleborg.

Als u op zoek bent naar geschikte slangen voor uw bedrijf, kunt u contact opnemen met de specialisten van Slangen Service Span Someren. Ons assortiment is uitgebreid en wij vertellen u graag meer hierover. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste Trelleborg slangen voor uw behoeften.

Neem contact met ons op

Producten

  • Slijtvaste slangen
  • Lucht & waterslangen
  • Chemieslangen
  • Voedingsmiddelen / foodslangen
  • Stoomslangen
  • En nog veel meer..

Trelleborg staat voor hoogwaardige oplossingen

Trelleborg is een van de grootste en meest gewaardeerde merken wanneer het aankomt op industriële slangen. Trelleborg produceert namelijk hoogwaardige oplossingen voor iedere situatie, waaronder lage en middendruk industrieslangen, olie- en maritieme slangen, rubberplaten en condensators. Maar naast slangen heeft Trelleborg ook een groot assortiment eigen koppelingen. Hierdoor is Trelleborg in staat persgegevens af te geven, zodat de slang altijd op een correcte en beproefde manier geassembleerd kan worden. Dit geeft u een hoge bedrijfszekerheid.

Het ruime aanbod Trelleborg slangen

Wanneer u op zoek bent naar de juiste slang van Trelleborg, zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse Trelleborg slangen in ons leveringsprogramma, zoals:

Aerokler, AG100HT, Alcodial, Alikler, Altiplus, Bioclean, Biovast, Chemikler, Citerdial, Hydro’k, Lactadial, Maxair, Millesime, Multidial, Normines II, Performer, Pulsor, Pumpadukt, Push-Lock, Solvykler, Starkler, Supervrac, Trellflex, Trelljet, Trellvac, Trellvin, Truck 7, Vinitrell, Voludec, Volukler

Bent u op zoek naar een andere soort slang? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Waarom Slangen Service Span Someren

Als u op zoek bent naar de juiste slangen van Trelleborg voor uw bedrijf, zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten slangen, zoals luchtslangen en chemieslangen van Trelleborg. Maar wij hebben niet alleen producten van Trelleborg, maar ook bijvoorbeeld:

Naast een ruim assortiment aan kwalitatieve Trelleborg slangen zijn service en kwaliteit zeer belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Wij hebben ervaren medewerkers met technische kennis die u graag helpen bij vragen of problemen. Wij geven zelfs bij u op locatie advies over welke producten u nodig hebt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×