ABA-logo

ABA klemmen

Bent u op zoek naar een geschikte slang- of buisklem voor uw bedrijf of voor uw volgende project? Dan zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende slang- en buisklemmen van het Zweedse merk ABA. Dan weet u zeker dat u een klem vindt die u nodig heeft.

Het Zweedse ABA is het vlaggenschip merk van de NORMA-groep, een wereldleider wanneer het aankomt op technische verbindingstechnologieën. Zo heeft ABA verschillende kwalitatieve klemmen ontwikkeld, zowel slangklemmen als buisklemmen. Maar daarnaast hebben ze ook andere bevestigingsmaterialen ontwikkeld, dus u weet zeker dat u de juiste producten van ABA gaat vinden.

Dus, bent u op zoek naar de juiste klem voor uw bedrijf? Met het ruime assortiment aan ABA klemmen zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment waar wij u graag meer over vertellen, dus neem gerust contact met ons op en wij helpen u zodat u eindigt met het juiste product van ABA voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Producten

  • Slangklemmen
  • Buisklemmen
  • Bevestigingsmaterialen

De kenmerken van ABA klemmen

Zeer uiteenlopende industrieën gebruiken de klemmen van ABA, dit omdat ABA geen compromissen sluit op het gebied van klemkracht, aanhaal- en breekkoppel. Wellicht zijn daarom deze klemmen de maatstaf voor de industrie geworden. Deze klemmen met hun iconische blauwe behuizing staan ​​over de hele wereld synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

De klemmen van ABA onderscheiden zich door middel van enkele kenmerken. Zo zijn ze te herkennen aan hun blauwe behuizing en zijn de klemmen voorzien van afgeronde randen. Hierdoor zal de klem niet in de slang snijden tijdens het aandraaien. De robuuste klemmen van ABA staan over de hele wereld synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Met verschillende slangklemmen en buisklemmen weet u daarnaast zeker dat u een klem vindt die voldoet aan de behoeften van uw organisatie.

Waarom Slangen Service Span Someren

Als u dus op zoek bent naar het juiste bevestigingsmateriaal van ABA voor uw bedrijf, zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten klemmen van ABA die wij kunnen leveren. Maar wij hebben niet alleen de juiste klemmen van ABA, zo beschikken wij ook over geschikte:

Service en kwaliteit zijn zeer belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Wij hebben ervaren medewerkers met technische kennis die u graag helpen bij vragen of problemen. Wij geven zelfs bij u op locatie advies over welke producten u nodig hebt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×