STAUFF

STAUFF is producent van onder andere snijringkoppelingen volgens DIN 2353 / ISO 8434-1. Deze worden voorzien van een zink-nikkel behandeling, voor een duurzame, snelle en effectieve verbinding tussen diverse hydrauliek componenten, leidingen en slangen.

Levensduur en gemakkelijke assemblage zijn de belangrijkste punten om in kwaliteit te onderscheiden. STAUFF levert met haar snijringkoppelingen een van de meest innovatieve zink-nikkel behandelingen die in markt beschikbaar is, met meer dan 1200 uur bescherming tegen roest. Dit wordt bevestigd in diverse zouttesten volgens DIN EN ISO 9227.

STAUFF Connect snijringkoppelingen zijn ontworpen en ontwikkeld voor een betrouwbare, lekvrije verbinding van naadloze hydrauliekbuis, in de maten 4 t/m 42mm.

Voor een perfecte passing, voldoen de STAUFF snijringkoppelingen altijd aan de laatste ISO 8434-1 en DIN 2353 standaarden.

Het principe van de STAUFF snijringkoppelingen is gebaseerd op een snijring met een dubbele rand, die zich twee maal in de buis snijdt. Hierdoor wordt de benodigde kracht en vormdichting in het snijgedeelte verzekerd. Door de geoptimaliseerde vorm van deze ring, snijden de twee randen niet tegelijkertijd, maar één voor één. Dit alles voor een betere verbinding.

Bovenstaande geldt voor de L en de S series. De snijringen van de LL series gebruiken een enkele insnijding, dit heeft te maken met de kleinere afmetingen van de LL koppelingen.

 

Neem contact met ons op

Overige verbindingsmethodes

Naast het standaardpakket koppelingen met een 24º snijringverbinding en dubbele insnijding, heeft STAUFF ook nog andere verbindingsmethodes:

-24º snijringverbinding met een extra soft-seal afdichting

-STAUFF Form buisvervormingssysteem

-37º flare buisvervormingssysteem

Informeer bij onze afdeling verkoop voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×