Stauff

STAUFF

Als u op zoek bent naar een geschikte snijringkoppeling of beugel, bent u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Wij bieden een divers assortiment aan snijringkoppelingen en beugels van STAUDD. Zo weet u zeker dat u de juiste koppeling of beugel vindt.

STAUFF is producent van onder andere snijringkoppelingen volgens DIN 2353 / ISO 8434-1. Deze worden voorzien van een zink-nikkel behandeling, voor een duurzame, snelle en effectieve verbinding tussen diverse hydrauliek componenten, leidingen en slangen. Met de koppelingen en beugels van STAUFF weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Neem contact met ons op en wij helpen u met het vinden van de gewenste beugel of snijringkoppeling van STAUFF. Maar ook als u op zoek bent naar een koppeling, beugel of slang van een ander merk, zit u bij ons goed. Wij kunnen namelijk voor bijna elke toepassing het juist product leveren. Dus wanneer u op zoek bent naar een passende beugel, koppeling of slang, zit u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

STAUFF staat voor kwaliteit

Levensduur en gemakkelijke assemblage zijn de belangrijkste punten om onderscheidend te zijn in kwaliteit. STAUFF levert met haar snijringkoppelingen een van de meest innovatieve zink-nikkel behandelingen die in markt beschikbaar is, met meer dan 1200 uur bescherming tegen roest. Dit wordt bevestigd in diverse zouttesten volgens DIN en ISO 9227.

STAUFF Connect snijringkoppelingen zijn ontworpen en ontwikkeld voor een betrouwbare, lekvrije verbinding van naadloze hydrauliekbuis, in de maten 4 t/m 42mm.

Voor een perfecte passing, voldoen de STAUFF snijringkoppelingen altijd aan de laatste ISO 8434-1 en DIN 2353 standaarden.

Het principe van de STAUFF snijringkoppelingen is gebaseerd op een snijring met een dubbele rand, die zich tweemaal in de buis snijdt. Hierdoor wordt de benodigde kracht en vormdichting in het snijgedeelte verzekerd. Door de geoptimaliseerde vorm van deze ring, snijden de twee randen niet tegelijkertijd, maar één voor één. Dit alles voor een betere verbinding.

Bovenstaande geldt voor de L en de S series. De snijringen van de LL series gebruiken een enkele insnijding, dit heeft te maken met de kleinere afmetingen van de LL koppelingen.

Overige verbindingsmethodes

Naast het standaardpakket koppelingen met een 24º snijringverbinding en dubbele insnijding, heeft STAUFF ook nog andere verbindingsmethodes. Zo beschikken wij ook over STAUFF 24º snijringverbinding met een extra soft-seal afdichting en 37º flare buisvervormingssysteem. Het is zelfs mogelijk om een STAUFF Form buisvervormingssysteem bij ons aan te schaffen. U vindt bij ons dus altijd het gewenste STAUFF product waar u naar op zoek bent. Informeer bij onze afdeling verkoop voor meer informatie.

De wereldspeler STAUFF

STAUFF is een in Duitsland gevestigd bedrijf dat al in 1954 werd opgericht. Ze zijn oorspronkelijk begonnen als een klein familiebedrijf maar zijn sindsdien uitgegroeid tot een wereldspeler in de hydrauliek componenten industrie. STAUFF staat bekend om zijn hoogwaardige beugels en snijringkoppelingen en deze behoren dan ook tot de meest populaire producten op de markt. STAUFF beugels worden gebruikt in een verscheidenheid van industrieën, met inbegrip van de bouw, automotive, en lucht-en ruimtevaart. STAUFF is een vertrouwde naam in de hydraulische componenten industrie en kunnen daarom ook niet ontbreken in het assortiment van Slangen Service Span

Waarom Slangen Service Span Someren

Als u op zoek bent naar een passende STAUFF beugel voor uw bedrijf, zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende beugels, koppelingen en slangen. Zo hebben wij niet alleen STAUFF beugels en koppelingen, maar ook geschikte DAB pompen en Merlett slangen. Service en kwaliteit zijn zeer belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Wij hebben ervaren medewerkers met technische kennis die u graag helpen bij vragen of problemen. Wij geven zelfs bij u op locatie advies over welke producten u nodig hebt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×