merlett-contitech-logo

Merlett

Bent u op zoek naar geschikte chemieslangen of mestslangen? Dan bent u misschien wel op zoek naar de slangen van Merlett. Het assortiment van Merlett is zeer uitgebreid, van eenvoudige tot technisch zeer veeleisende slangen. Daarnaast is Merlett momenteel de marktleider op het gebied van kunststof slangen, zo weet u zeker dat u een geschikte en kwalitatief goede slang vindt.

Neem contact met ons op en wij helpen u bij het vinden van de geschikte slang van Merlett. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een slang van een ander merk of wanneer u naast slangen ook op zoek bent naar koppelingen of klemmen, zit u bij ons goed. Wij kunnen namelijk voor bijna elke toepassing het juist product leveren. Dus bent u op zoek naar een passende klem, koppeling of slang? Slangen Service Span Someren helpt u verder.

Neem contact met ons op

Producten

  • Slijtvaste slangen
  • Lucht- & waterslangen
  • Chemieslangen
  • Mestslangen
  • Foodslangen
  • Olieslangen

De wereldspeler Merlett

Het van origine Italiaanse merk Merlett is sinds 1952 actief en heeft sindsdien continu geïnnoveerd om koploper in de markt te worden en te blijven. Merlett is sinds 2019 onderdeel van Continental en is momenteel Europees marktleider op gebied van kunststof slangen, ook wel thermoplastische slangen genoemd. Het programma van Merlett is zeer uitgebreid, van eenvoudige tot technisch zeer veeleisende slangen. Het programma is de grootste in de markt en neemt nog altijd toe door ontwikkelingen van nieuwe materialen en productietechnologieën.

De productie van Merlett slangen

Tijdens productie van Merlett slangen wordt het gehele proces nauwlettend gemonitord. Van aankoop van grondstoffen tot aan het afleveren van de eindproducten bij de afnemer. Dit alles om uiteindelijk de hoge kwaliteit van de producten te kunnen garanderen.

Traceerbaarheid is ook enorm belangrijk, in elke fase van het proces. Op ieder moment kan men teruggrijpen naar informatie over wanneer de slang exact geproduceerd is, door welke machine operator en op elke productielijn geproduceerd is. Merlett heeft een speciaal markeringssysteem dat om de meter op de slang wordt gedrukt. Hierdoor kan alle informatie van de slang altijd probleemloos getraceerd worden, van grondstof tot eindproduct.

Verschillende slangen

Merlett produceert verschillende soorten slangen. In ons leveringsprogramma vindt u het gehele assortiment aan Merlett slangen, zoals:

America Flex, Arizona, Armorvin, Cristallo, Eva Industrial, Jamaica, Luisiana, Multifood, Oregon, Ragno, Superflex, Vacupress

Het maakt dus niet uit naar wat voor soort slang u op zoek bent van Merlett, wij kunnen de gewenste slang leveren. Neem contact met ons op, vertel ons uw wensen en behoeften en wij vinden de slang waar u naar op zoek bent.

Waarom Slangen Service Span Someren

Als u op zoek bent naar een geschikte Merlett slang voor uw bedrijf, zit u bij Slangen Service Span Someren aan het juiste adres. Bij ons vindt u niet alleen een ruim assortiment aan verschillende slangen, maar ook verschillende koppelingen en klemmen. Zo is er ook de mogelijkheid tot het leveren van onder andere:

Naast dat wij verschillende soorten slangen kunnen leveren, zijn service en kwaliteit zeer belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Daarom hebben wij zeer ervaren medewerkers met technische kennis die u graag helpen bij vragen of problemen. Daarnaast is het mogelijk om bij u op locatie advies te geven over welke slangen u nodig heeft.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×