merlett-contitech-logo

Merlett

Merlett, sinds 2019 onderdeel van Continental, is Europees marktleider op gebied van kunststof slangen, ook wel thermoplastische slangen genoemd. Het programma van Merlett is zeer uitgebreid, van eenvoudige tot technisch zeer veeleisende slangen.

Het productprogramma van Merlett is momenteel de grootste in de markt en neemt nog altijd toe door ontwikkelingen van nieuwe materialen en productietechnologieën.

Tijdens productie wordt het gehele proces nauwlettend gemonitord. Van aankoop van  grondstoffen tot aan het afleveren van de eindproducten bij de afnemer. Dit alles om uiteindelijk de hoge kwaliteit van de producten te kunnen garanderen.

Traceerbaarheid is ook enorm belangrijk, in elke fase van het proces. Op ieder moment kan men teruggrijpen naar informatie over wanneer de slang exact geproduceerd is, door welke machine operator en op elke productielijn geproduceerd is. Merlett heeft speciaal markeringssysteem dat om de meter op de slang wordt gedrukt. Hierdoor kan alle informatie van de slang altijd probleemloos getraceerd worden, van grondstof tot eindproduct.

Neem contact met ons op

Producten

  • Slijtvaste slangen
  • Lucht- & waterslangen
  • Chemieslangen
  • Mestslangen
  • Foodslangen
  • Olieslangen

Merlett slangen

Wij hebben het hele assortiment Merlett slangen in ons leveringsprogramma, zoals:

America Flex, Arizona, Armorvin, Cristallo, Eva Industrial, Jamaica, Luisiana, Multifood, Oregon, Ragno, Superflex, Vacupress

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0493 495 884 sales@slangenservice.com
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×